KNIVTEST: Leatherman Squirt PS4

I forbindelsen med åbningen af Knivblog har jeg fået mulighed for at teste og vurdere forskellige knivprodukter, som jeg løbende vil ligge test ud af, her på siden.

I første omgang har jeg sat mig for at teste Leathermans multi-tool Squirt Ps4, hvilket er et formidabelt lille værktøj på kun 56,4g. I sammenfoldet tilstand er den 5,5cm og har en totallængde på 9,6cm. Det gør den dermed til en af Leathermans mindste produkter.

Skønt Squirts lille størrelse er den enormt funktionel og med 9 funktioner, er den altså spækket med funktioner, som gør den uundværlig for enhver, som gerne vil have en lille lifesaver af et værktøj, hængende i f.eks. nøgleringen.

Prisen på Leatherman Squirt ps4 er omkring 450-500 kr. hvilket er en del penge, selv for et større multi-tool, men med Leathermans kvalitet og deres 25 års garanti, får man også en helt del for pengene, selv om selve produktet er på størrelse med en tommelfinger. Squirt findes i både sort, rød og blå.

Hvis man leder efter et lignende produkt, har Leatherman selv et par stykker, som har samme størrelse, men med andre funktioner, som f.eks. deres Style, hvilken er endnu mindre en Squirt.
Victorinox tilbyder også en helt del produkter, hvor størstedelen har samme størrelse som Squirt og oftest også er billigere, men deres produkter har ingen garanti og materialerne er heller ikke i lige så godt kvalitet, som Leathermans, dog virker de fantastisk og mange samler på de små schweizerknive.

leatherman-squirt-ps4-alle-funktioner

Leatherman Squirt ps4 – Alle funktioner

Funktioner:

  • Fjederdrevet tang
  • Fjederdrevet spidstang
  • Fjederdrevet Wire Cutters
  • 420 HC Kniv
  • Fjederdrevet saks.
  • Flad Phillips skruetrækker.
  • Flaskeåbner.
  • Træ/metal fil
  • Medium Skruetrækker.

Som man kan se fra funktionslisten, har dette lille værktøj en god portion funktioner, som reelt set er fantastiske, at have på sig, til enhver tid.

Knivbladet er lavet i 420 HC stål, hvilket gør den utrolig holdbar og samtidig også meget skarp. De små skruetrækkere er formidable at have ved hånden, når man hurtigt skal skrue noget i og ikke orker hente værktøjskassen.

Jeg kan ikke se nogle ulemper, ved dette produkt, bortset fra at jeg konstant er nervøs for at den skulle ryge ud af mit nøglebundt og forsvinde.

Konklusion:
Jeg synes bestemt at Leatherman Squirt ps4, er pengene værd og et fantastisk lille værktøj at have hængende i nøgleringen. Den kan afhjælpe med en masse ting om det er til arbejde, eller fritidsorienteret som at skrælle et æble, så er det en god makker at have på sig.

leatherman-squirt-ps4-foldet

Leatherman Squirt ps4 – Foldet

leatherman-squirt-ps4-anden-funktion

Leatherman Squirt ps4 – Funktion 2

leatherman-squirt-ps4-alle-funktioner

Leatherman Squirt ps4 – Alle funktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *